Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Νέα πρόκληση από τους Σκοπιανούς


 Ο Φίλιππος ο Β' ο Μακεδών

 Συνεχίζουν οι Σκοπιανοί τις προκλήσεις τους προσπαθώντας ντε και καλά να πείσουν την διεθνή κοινή γνώμη ότι είναι Μακεδόνες και ότι είναι γνήσιοι απόγονοι του Μέγα Αλεξάνδρου.
  Ένα νέο άγαλμα του Φιλλίπου του Β' του Μακεδόνα έστησαν σε μια ψηλή βάση παρουσιάζοντας τον με την γροθιά του στον ουρανό. Οι Σκοπιανοί δεν χωνεύουν το γεγονός ότι δεν είναι Μακεδόνες και προσπαθούν με κάθε μέσο να κάνουν την προπαγάνδα τους για να γίνουν Μακεδόνες. Αλλά δυστυχώς γι αυτούς Μακεδόνας δεν γίνεσαι, γεννιέσαι. Και επίσης, η ιστορία δεν δημιουργείται αλλά υπάρχει εκεί για να καταδεικνύει ότι αυθεντικοί απόγονοι του Μέγα Αλεξάνδρου είναι Έλληνες. Ο ίδιος ήταν Έλληνας και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.
 Ας συμβουλευθούν τους ιστορικούς παγκόσμιας φήμης οι Σκοπιανοί και όλα θα ξεκαθαρίσουν με μιας. Δυστυχώς, ο λόγος που γίνεται αυτό δεν είναι λόγος παρεξήγησης αλλά υπάρχουν άλλοι πιο σοβαροί λόγοι. 
 Ο ένας βασικότερος είναι η δημιουργία ενός Έθνους του λεγόμενου "μακεδονικού". Αυτό γιατί προφανώς η αναβάθμιση ενός λαού με ιστορία και συνέχεια εξασφαλίζει και την επιβίωση του. Αυτός είναι ο στόχος και ο σκοπός της κυβέρνησης των Σκοπίων. Επίσης, έχουν την στήριξη της Αμερικής και προσφάτως της Τουρκίας προς αυτή την κατεύθυνση. 
 Ευτυχώς η Ελλάδα συνεχίζει να βάζει βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και τουλάχιστον βλέπουν ότι υπάρχει ένα είδος αντίστασης. Παρόλα ταύτα για αυτό το θέμα χρειάζεται πανελλήνια δράση και ισχυρή εξωτερική πολιτική τόσο από Ελλάδα αλλά και γιατί όχι από την ίδια την κυπριακή κυβέρνηση; Το μακεδονικό είναι θέμα όλων των Ελλήνων γι αυτό και μεις με κάθε ευκαιρία θα πρέπει να το επαναφέρουμε και να το συζητούμε. Είναι ένα ζήτημα όπως το κυπριακό που πρέπει να παλέψουμε γι αυτό. Για την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας. Για να μην καπηλεύονται ξένοι τις παραδόσεις μας και την καταγωγή μας.
 Τέλος αφιερώνω το πιο κάτω βίντεο σε όλους του Σκοπιανούς που πιστεύουν ότι είναι Μακεδόνες και σε όλους του κρυφούς και μη ανθέλληνες οι οποίοι δεν κόπτονται καθόλου για το μακεδονικό μας ζήτημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου