Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010

Συμφωνήθηκε το οριστικό ξεπούλημα της Μακεδονίας μας

Η Μακεδονία ήταν είναι και θα είναι ελληνική

Σύμφωνα με πληροφορίες από το μπλόκ nonnew-NEWS μετά από "αμοιβαίες" υποχωρήσεις οι 2 πλευρές ελληνική και σκοπιανική κατέληξαν σε συμφωνία όσον αφορά το όνομα των Σκοπίων το οποίο θα είναι "Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη".

Οι εν λόγω Έλληνες (;) πολιτικοί ξέχασαν φαίνεται ότι υπάρχει Μακεδονία και ότι είναι ήταν και θα είναι ελληνική. Ή ξέχασαν ή αρνούνται να το καταλάβουν.

Τώρα τι κατάλαβαν που ξεπούλησαν το κύρος και την αξιοπρέπεια ενός λαού; Τι κατάλαβαν με αυτήν την προδοτική ενέργεια;

Μπορεί να ακούγεται σκληρό η λέξη προδοσία αλλά είναι ΦΑΝΕΡΑ τα πράγματα. Παραθέσαμε πολλές φορές (και έχουμε πολλή υλικό) στο μλοκ μας όσον αφορά την Μακεδονία. Το Αμερικανικό History Channel παραδέχεται και ΤΟΝΙΖΕΙ(!) την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Οι ιστορικοί μελετητές παγκοσμίου φήμης γράφουν βιβλία για την Μακεδονία και τον Έλληνα Μέγα Αλέξανδρο! Και τώρα έρχονται οι πολιτικοί μας να μας υπογράψουν να ονομάζονται τα Σκόπια Δημοκρατία της Μακεδονίας! Α συγγνώμη του Βαρδάρη!

Τόσοι ήρωες πέθαναν έφτυσαν αίμα (κυριολεκτικά) για να λυτρώσουν την Μακεδονία μας και εσείς με μια υπογραφή απλά ξεπουλάτε τα πάντα. Τις θυσίες, τους αγώνες ενός ολοκλήρου Έθνους. Τα ξεπουλάτε όλα και σε αυτό το θέμα που θα πρεπε να είσασταν αμείλικτοι και να τρέχετε να διαφωτίζετε τους ξένους να καταγγέλλετε την προκλητική στάση των Σκοπιανών να φέρουμε τις δυνάμεις με το μέρος μας! Εσείς απλά επιλέξατε με έναν υπέρτατο συμβιβασμό να ξεπουλήσετε πλέον κυριολεκτικά και τον τελευταίο Έλληνα που πέθανε για την Μακεδονία.
Είναι αίσχος και θα πρέπει κι εσείς οι ίδιοι να το καταλαβαίνετε αυτό.

Κάνουν αεροδρόμια με τον Μέγα Αλέξανδρο, κάνουν αγάλματα του μέγα μας στρατηλάτη, κάνουν πιστωτικές κάρτες με τον Μ.Αλέξανδρο, ΒΑΖΟΥΝ σε δημόσιους δρόμους την σημαία μας με αντί σταυρό να έχει έχει σβάστικα ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!Είναι λυπηρό γιατί σας ρωτούμε μέχρι πότε πρέπει να εξευτελίσουν την Ελλάδα για να αντιδράσετε;;; Τι άλλο πρέπει να κάνουν; Πόσο άλλο πρέπει να προσβάλουν το Έθνος μας που εσείς το ηγήστε (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) για να αντιδράσετε; Αλλά τι ρωτάω; Αφού εσείς οι ίδιοι το εξευτελίζετε με τις ξεπουλημένες συμφωνίες.

Κλείνουμε με ένα "ρητό" που τελευταίως αρμόζει σε πολλές καταστάσεις σε Κύπρο και Έλλαδα "ότι κατάφεραν οι ήρωες μας το καταστρέφουν οι πολιτικοί μας".

Ο Θεός να φυλάξει..
Η εν λόγο πηγή που βρήκαμε την πληροφορία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου